powered by Typeform

Ofte stilte spørsmål

Jeg trenger litt annerledes mål, kan dere tilby andre mål?

Nesten alt vi produserer er spesialproduksjon og er etter kundens behov og spesifikasjoner. Vi tilbyr de dimensjonene du trenger.

Hvilke overflatebehandlinger leveres produktene deres med?

Vanlige overflatebehandlinger vi leverer med produktene våre er galvanisert, syrevasket, lakkert eller malt.

Hva slags overflatebehandling trenger jeg?

Det kommer an på behov og spesifikasjoner. Ut i fra formål og krav velges en løsning sammen med prosjektleder om hvilken overflatebehandling som passer prosjektet ditt best. Noen ganger er overflatebehandling ikke nødvendig, vi kan hjelpe deg å avgjøre dette.

HVILKE SERTIFISERINGER HAR DERE?

Bedriften har egen IWE-Sveiseingeniør, IWS-Sveisekoordinator og IWI-Sveiseinspektør samt et bredt utvalg av sveiseprosedyrer som er godkjent av DNV. Vi har jevnlig leveranser i henhold til DNV 2.7-1 og gjeldende NORSOK-standarder. Bedriften er selvfølgelig godkjent i henhold til NS-EN ISO 9001:2008, NS-EN ISO 3834-2, EN 1090-1, Achilles, Sellihca, TransQ, Startbank og Miljøfyrtårn.

Spesialproduksjon

Vi leverer sertifisert produksjon av høyeste kvalitet. Alt du ser på denne siden kommer direkte fra oss som produsent. Vi produserer i hvilke som helst materialkvaliteter og dimensjoner med uendelige muligheter for overflatebehandlinger akkurat slik du vil ha det. Les mer om dette på www.nordicsteel.no.